Nyheter

Styrelsen informerar om vår avsaltnings-anläggning

Arbetet pågår för fullt med att säkra vattentillförseln på Ålön. Styrelsen har nu fattat ett avsiktsbeslut som finns tillgängligt på vår hemsida under sektionen Föreningen/Anläggningar/Vatten och avlopp, notera att medlemsinloggning behövs för åtkomst.

Styrelsen bjuder in samtliga medlemmar i Ålöns samfällighetsförening till frågestund tisdagen den 19 december kl 19.00-20.00 via digital Teamslänk. Anmälan till frågestunden görs via vår hemsida under avsnittet ”Kontakt” genom att fylla i kontaktformuläret. Vänligen uppge namn och fastighetsbeteckning, länk skickas till den/de mail-adresser som är registrerade på hemsidan kopplat till anmälda fastigheten. Sista anmälningsdag är söndag 17 december.

Styrelsen kommer kalla till extrastämma i januari 2024 för beslut.

 Vi passar på att önska er alla en riktigt god jul!

 

Vintervatten på!

Nu har vi vinterstängt avsaltningsanläggningen och kopplat om till brunnsvatten. Mvh Styrelsen genom VA-ansvarig.

Arbetslördag 14 oktober

På lördag den 14 oktober samlas vi vid fotbollsplanen/midsommarstången klockan 11 för gemensam arbetslördag på Ålön. Det är många punkter med på att-göra-listan som vi då går igenom och fördelar, ta med krattor, lämpliga beskärningsverktyg mm. Det behövs ett gäng medlemmar för att hjälpa till på Täcknan-sidan, där startar arbetslördagen redan klockan 10. Ni som har möjlighet att vara på Täcknan - anmäl er till styrelsen via kontaktformuläret på hemsidan. 
Efter dagsverket bjuds det på sedvanlig korv och bröd, mer info vid uppstart på lördag kl 11.
Väl mött hälsar styrelsen!

Grovavfallsfärja 30 september

Det är snart dags för höstens sophändelse i form av grovavfallsfärjan som anländer lördagen den 30 september och finns på plats 9.30-10.15.
Färjan lägger till vid gamla Vaxholmsbryggan på öns nordöstra del mitt emot Täcknan (efter Brygghuset). Det finns möjlighet att slänga grovavfall, farligt avfall och elavfall. Det finns även kunnig personal på plats som hjälper dig med sorteringen men tänk på att du behöver hjälpa personalen med att få avfallet ombord då inget avfall får lämnas vid platsen.

Protokoll årsstämma 2023-08-19

Nu finns protokoll från årsstämman uppladdat här på hemsidan. Du som är medlem i samfällighetsföreningen hittar det genom att logga in och gå till Föreningen/Regler/Stämma. 
Detta meddelande har skickats ut via e-post till medlemmar och publicerats på hemsidan. Om du inte fått det via e-post loggar du in och kryssar för under nyheter att du vill prenumerera på nyhetsbrev, se tidigare instruktion som skickades ut via mail i mars 2023 till samtliga medlemmar.