Nyheter

Grovavfallsfärja 30 september

Det är snart dags för höstens sophändelse i form av grovavfallsfärjan som anländer lördagen den 30 september och finns på plats 9.30-10.15.
Färjan lägger till vid gamla Vaxholmsbryggan på öns nordöstra del mitt emot Täcknan (efter Brygghuset). Det finns möjlighet att slänga grovavfall, farligt avfall och elavfall. Det finns även kunnig personal på plats som hjälper dig med sorteringen men tänk på att du behöver hjälpa personalen med att få avfallet ombord då inget avfall får lämnas vid platsen.

Protokoll årsstämma 2023-08-19

Nu finns protokoll från årsstämman uppladdat här på hemsidan. Du som är medlem i samfällighetsföreningen hittar det genom att logga in och gå till Föreningen/Regler/Stämma. 
Detta meddelande har skickats ut via e-post till medlemmar och publicerats på hemsidan. Om du inte fått det via e-post loggar du in och kryssar för under nyheter att du vill prenumerera på nyhetsbrev, se tidigare instruktion som skickades ut via mail i mars 2023 till samtliga medlemmar.

Kallelse till årsstämma lördag 19 aug

Nu finns kallelse uppladdad på vår portal. Medlemmar loggar in och går till avsnittet Föreningen/Regler/Stämma. 

Välkomna lördag 19 augusti kl 11.00  hälsar Styrelsen!

Två båtar på land vid Täcknan som behöver flyttas

Det ligger kvar två båtar på land vid Täcknan som behöver flyttas omgående, se bilder för beskrivning nedan. Markägaren upplåter marken från perioden 15 oktober till 15 april, övrig tid är det inte tillåtet att ha båtar liggande på land. Om inte ägarna hör av sig inom kort och flyttar båtarna kommer de avlägsnas.

Välkomna på midsommaraftonsfirande

Årets arrangörer av midsommaraftonsfirande hälsar er hjärtligt välkomna:


Kl 10.00
samlas vi på midsommarängen för att klä och resa majstången.

Kl 15.00 blir det dans kring stången, följt av lekar och fiskdamm.