Nyheter

Dags för medlemsmotioner!

Så här i majsolens glans kan den årliga stämman i vår förening som kommer hållas den 19 augusti verka långt borta. Stämman är vårt högst beslutande organ där vi som medlemmar kan vara med och påverka genom att lägga fram förslag som gäller samfälligheten i form av motioner. Senaste dag för inlämning av motioner från medlemmar är den 30 juni, välkomna att lämna in dem via kontaktformuläret.

Nu är vi igång på avsaltat vatten!

Nu har vi startat upp och gått över till avsaltat vatten. Här kommer en vänlig påminnelse om våra trivselregler gällande vattenförbrukning, ni hittar dem i sin helhet under Föreningen/Trivselregler:
Det är inte tillåtet att använda vårt tillverkade vatten till badbassänger eller bevattning. Om vi vill fylla badtunnor ska vi ta upp vatten från sjön. Det är inte heller tillåtet att använda vårt dyrbara dricksvatten till att vattna gräsmattor och växthus, för det ändamålet samlar fastighetsägaren själv regnvatten. Det vatten vi som samfällighet framställer används i våra hus för att dricka och till hygien och matlagning.

Vi kommer behöva observatörer som kan hjälpa oss att se över maskinen även i år, återkommer inom kort om mer information gällande detta.
 
Hälsningar styrelsen

Städdag 6 maj


På lördag 6/5 är det dags för vårens städdag. Vi hoppas på stor uppslutning då vi har en del att göra för att få vår ö extra fin inför säsongen!
Samling som vanligt på fotbollsplanen kl 11.

Vi skulle vilja ha fem frivilliga som kan hjälpa till på Ljusterö-sidan. Ett perfekt tillfälle för er som inte varit med där tidigare och få träffa alla grannar på Ljusterö, och för er som tar bilen till Ljusterö på morgonen. Deras städdag börjar kl 10:00. Hör av er via kontaktformuläret här på hemsidan.

Efter ett par timmars jobb ses vi som vanligt för korv, mer info ges vid samlingen kl 11. 

Väl mött på lördag hälsar styrelsen!

Välkommen till nya hemsidan

Nu har Ålöns samfällighetsförening en ny och uppdaterad hemsida på plats. Vi hoppas att hemsidan kommer att besökas flitigt av alla medlemmar och underlättar tillgången till information om Ålön och de gemensamma anläggningar föreningen äger och förvaltar. Hemsidan fungerar lika bra i datorn, mobilen eller läsplattan.

Syftet med hemsidan är att samla all väsentlig information, dokument och länkar som kan tänkas behövas som medlem i föreningen. 

Vad vi vill att ni som medlemmar ska göra är:

  • Skapa ett konto! Då blir ni också registrerade till föreningens nyhetsbrev - som skickas ut automatiskt när vi publicerar information på hemsidan.

Hör av er via mail eller kontaktformuläret vid frågor, idéer eller synpunkter!